65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Яськах відзначили День села

24-09-2019
5

Нещодавно село Яськи Біляївського району відзначило свій 239-ий рік від дня заснування. Урочистості з нагоди святкування відбулися на центральній площі села.

Відвідали захід та привітали мешканців села з очікуваним святом перший заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський та депутати обласної ради Марина Зінченко і Микола Комаров.

«День села – це свято, яке єднає усіх, пов’язуючи минуле, сьогодення та майбутнє. Славна історія вашого села є часткою історії Біляївського району, Одеської області та держави Україна в цілому. А історію, ми знаємо, творять люди. І головна заслуга в цьому ваша, дорогі жителі села Яськи. Велика шана вам за самовіддану працю, за любов до рідного села, за внесок у розвиток та добробут громади», – звернувся з привітанням до громади Вадим Шкарівський.

Почесними грамотами Одеської обласної ради за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток та добробут територіальної громади, розбудову і процвітання села, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди Дня села Яськи були нагороджені депутати Яськівської сільської ради Біляївського району – Володимир Гавва, Сергій Дяченко, Сергій Квачук, Наталія Кутафіна.

По завершенню офіційної частини для мешканців села та його гостей була організована концертно-розважальна програма.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 11

Повернутися назад