65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У селі Євгенівка відкрився оновлений Будинок культури

29-11-2017
IMG_0885

У селі Євгенівка Тарутинського району після реконструкції відкрився місцевий Будинок культури.

В ході ремонтних робіт, які тривали майже рік, було повністю оновлено фасад будівлі, парадні сходи викладено плиткою, встановлено нові вхідні двері та проведено благоустрій прилеглої території, зокрема висаджені кущі, встановлені лавочки для відпочинку на свіжому повітрі, побудовано приміщення,  де планується розмістити охорону та котельню.

В середині Будинку культури був проведений капітальний ремонт холу, кабінетів, внутрішнього санвузла і, звісно, глядацької зали. Тут була зроблена сцена, відреставрована стеля, встановлені нові крісла, закуплено сучасне звукове та світлове обладнання і сценічні костюми.

Також повністю був відремонтований другий поверх, де знаходяться бібліотека і костюмерна.

Проведення цих масштабних робіт стало можливим завдяки співфінансуванню  з обласного та державного бюджетів. Зокрема, з обласного бюджету на проведення ремонтних робіт був виділений 1 млн. 317 тис. 800 гривень.

«Особливу увагу керівництво області приділяє відновленню об’єктів культури у селах та селищах Одеської області, адже це дозволяє розвиватись творчій самодіяльності, яка допомагає яскравіше розкрити самобутню культуру нашої країни», ̶  зауважив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

IMG_0885 IMG_0888 IMG_0906 IMG_0908

Фото: газета “Знамя труда”

Повернутися назад