65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У селі Василівка продовжиться ремонт Будинку культури

24-09-2018
1

Із робочим візитом у селі Василівка Болградського району побував голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський. За останні два-три роки у селі відбулося багато позитивних змін: з’явилося сучасне вуличне освітлення, капітальний ремонт доріг та об’єктів інфраструктури. Відремонтовано будівлю сільради.

Нещодавно для Будинку культури придбали котел, виконали повну заміну даху – 1500 квадратних метрів перекрили фінським металопрофілем. Це стало можливим завдяки фінансовій підтримці бюджетів усіх рівнів.

Василівка продовжує розвиватись. Постійна взаємодія сільської ради з районним та обласним радами, народним депутатом Олександром Урбанським дає реальні плоди не на словах, а на ділі.

У супроводі голови Болградської райради Дмитра Димитрова та голови сільради Петра Бойчева Анатолій Урбанський ознайомився зі станом недобудованої будівлі сільської школи, ходом робіт на спортивному майданчику та зустрівся з керівництвом Будинку культури.

Голова обласної ради запевнив, що роботи в Будинку культури продовжаться. Адже попереду ремонт глядацького залу для та приміщень будівлі, благоустрій території. Анатолій Урбанський також підкреслив важливість постійної взаємодії сільської ради з районним та обласним радами, а також депутатами усіх рівнів. Це – завжди дає вдалий результат для розвитку громади.

1 2 3

Повернутися назад