65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У селі Шершенці відновлено дорогу

23-05-2019
5

У селі Шершенці Кодимського району відремонтовано дорогу, яка постраждала минулого року внаслідок стихійного лиха. Дана дорога є стратегічною для села оскільки тут розташовані важливі соціальні об’єкти – Шершенецька ЗОШ, дитячий садок, будинок культури, а також адміністративна будівля сільської ради. Під час дощів та негоди по вулиці було важко пересуватися і автомобілістам, і пішоходам, а діти ледве добиралися до школи або до дитячого садку.

Дорогу фактично відбудовано заново, зокрема було укладено два шари асфальтобетону, нижній товщиною 6 см, верхній – 4 см. Терміни та якість проведення капітального ремонту тримали на особистому контролі депутати Одеської обласної ради – Олександр Барський та Микола Сорочан.

«Звернення мешканців Шершенців було почуто та підтримано у сесійній залі більшістю депутатів Одеською обласної ради. Також завдяки конструктивній співпраці з нашими колегами – депутатами Верховної Ради, даний проект реалізовано за рахунок співфінансування з державного та обласного бюджетів», – висловився голова обласної ради Анатолій Урбанський.

1 2 3 4 5 6 7

Повернутися назад