65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У селі Новоселівка Подільського району відремонтовано амбулаторію

13-06-2019
2

У селі Новоселівка Куяльницької ОТГ Подільського району проведено капітальний ремонт будівлі Центру первинної медико-санітарної допомоги. Кошти на проведення робіт було виділено з обласного бюджету в рамках обласної цільової програми «Здоров’я» на 2014-2018 роки.

У медичному закладі було повністю відремонтовано стару покрівлю, яка з часом почала протікати, замінено всі вікна та двері на нові енергозберігаючі, утеплено та відремонтовано фасад будівлі, побудовано сходи на вході до закладу та облаштовано пандус, здійснено благоустрій прилеглої території. Також проведено внутрішній ремонт приміщень та оснащено заклад необхідним медичним обладнанням.

«Новоселівський центр первинної медико-санітарної допомоги обслуговує 10 фельдшерсько-акушерських пунктів найближчих сіл. Тут працюють сім фахівців, які протягом дня встигають прийняти до 30-ти пацієнтів. Наразі Амбулаторію повністю відремонтовано, оновлено все лікувальне приладдя, кабінети оснащено усім необхідним, також було придбано новий кардіограф, аналізатор. Пацієнти отримуватимуть необхідну медичну допомогу в комфортних та сучасних умовах», – розповіла сімейна лікарка Ольга Іздебська.

«В рамках обласних програм по всій області продовжується реалізація проектів, спрямованих на відновлення соціальної інфраструктури. Зокрема, в Одеській області діє цільова програма «Доступна медицина на 2018-2020 роки», яка охоплює всі верстви  населення та спрямована на вдосконалення рівня медичної допомоги на сільських територіях», – зазначив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

1 2 3 4 5

Повернутися назад