65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У селі Куяльник відремонтовано дорогу

02-04-2019
5

У селі Куяльник Куяльницької ОТГ Подільського району проведено ремонт проїзної частини вулиці Чорноморського Козацтва. Дорога була фактично відбудована заново – тут укладено майже 2000 квадратних метрів асфальтного покриття. Вартість проекту склала понад 1 мільйон 300 тисяч гривень. Кошти на проведення дорожнього ремонту було виділено з обласного бюджету.

За словами жителів Куяльника, вулиця Чорноморського Козацтва – одна з найстаріших вулиць, що проходить через село, тут проживає багато пенсіонерів. Десятками років дорожнє покриття перебувало у вкрай незадовільному стані, створюючи проблеми для пересування пішоходів, автомобілів й особливо екстрених служб. Отже для місцевих жителів поява відновленої дороги є вкрай актуальною.

Голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський неодноразово зазначав: «Наявність дорожньої інфраструктури, у тому числі й у невеликих населених пунктах, є одним з основних показників розвитку області. Завдяки реформі децентралізації, впровадженої Президентом України Петром Порошенком, місцеві органи влади отримали можливість залучати фінансові ресурси для реалізації проектів, спрямованих на розбудову населених пунктів. І неабияку роль в успішній реалізації нових українським реформам відіграє співпраця та взаєморозуміння депутатів усіх рівнів».

1 2 3 4 5

Повернутися назад