65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Роздільній голова обласної ради провів прийом громадян та відвідав соціальні об’єкти

12-03-2021
C2C3B693-1169-4ADD-A63E-4B9DE0F3EBF3

Голова Одеської обласної ради Григорій Діденко 12 березня відвідав з робочим візитом Роздільнянський район.

В першу чергу він поспілкувався з керівництвом Роздільнянської загальноосвітньої школи №2. Це один з найбільших навчальних закладів у районі. Тут навчаються діти не тільки з Роздільної, а й з сусідніх сіл. Загалом — понад 900 школярів.

«Цього року біля школи капітально відремонтують дитячий майданчик. І на це в обласному бюджеті розвитку ми передбачили 600 тисяч гривень, але насправді роботи ще багато», — розказав Григорій Діденко.

Він окреслив з директоркою Лідією Букреєвою подальшу співпрацю.

Також голова обласної ради провів прийом громадян у приміщенні райдержадміністрації. 

Звернення були дуже різні. Так, 13 життів минулого року забрав поворот на Роздільну з траси Одеса — Київ, що біля села Єреміївка. Жителі району просять зробити цю ділянку безпечнішою, для цього потрібно добудувати міст. 

Школа №3 теж чекає на капітальне будівництво. Вона менша за школу №2, але теж потребує ресурсів. 

У Роздільнянській багатопрофільній лікарні, яку Григорій Діденко відвідав після прийому, минулого року зробили ремонт у прийомному відділенні — у рамках ініційованої Президентом України програми «Велике Будівництво» — та придбали сучасний томограф. Але у п’ятиповерховій будівлі необхідно замінити ліфти та запустити повноцінне відділення для лікування людей з інсультом.

«Треба шукати нові можливості та ресурси, аби просуватися далі. Так і робимо», — зазначив голова обласної ради.

Повернутися назад