65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Подільську з’явиться новий універсальний міні спорткомплекс

24-01-2019
архівне фото

На базі комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Локомотив» у місті Подільськ буде створено новий універсальний міні спорткомплекс. Проектом передбачено облаштування двох полів для міні-футболу зі штучним газоном та огорожею, бігові доріжки, тренажерний, баскетбольний та волейбольний майданчики, зона для занять «воркаутом».

Наразі на одному міні-полі улаштовано покриття зі штучної трави, а по периметру змонтовано металеву огорожу. Завершено ряд підготовчих заходів – фундамент майданчиків засипано щебенем. Покладено тротуарну плитку.  Роботи продовжаться одразу після покращення погодних умов. Будівництво нового спортивного комплексу здійснюється за рахунок співфінансування з бюджетів всіх рівнів, зокрема з обласного було виділено 1 мільйон гривень в рамках обласної комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту.

«Обласна комплексна програма розвитку фізичної культури і спорту в Одеській області на 2018-2020 роки відповідає Національній стратегії з оздоровчої рухової активності на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», ініційованої Президентом України Петром Порошенком та Урядом. В Одеській області вперше за багато років належну увагу приділено спорту – в рамках вищезазначеної програми надається підтримка обласним організаціям фізкультурно-спортивних товариств, обласним спортивним федераціям, навчальним закладам, дитячо-юнацьким спортивним школам. Будуються нові об’єкти спортивної інфраструктури, проводиться модернізація матеріально-технічної бази існуючих спортивних об’єктів», – розповів голова обласної ради Анатолій Урбанський.

1 2 3 4 5 архівне фото

(фото з архіву)

Повернутися назад