65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Подільську триває капітальний ремонт Куяльницького центру культури і дозвілля

03-06-2020
2

У місті Подільськ Одеської області тривають ремонтні роботи в Куяльницькому центрі культури і дозвілля по вул. Армійська.

Нагадаємо, у минулому році розпочався капітальний ремонт аварійної будівлі колишнього Будинку офіцерів. Після завершення реконструкції будівля будинку офіцерів не втратить свого початкового призначення – тут буде Куяльницький центр культури і дозвілля із сучасним кінотеатром, концертною залою, приміщеннями для  гуртків, конференцій, тренінгів, ділових зустрічей, майданчиком для проведення дозвілля. Також з метою економії бюджетних коштів на оплату витрат з електроенергії та опалення, на даху культурного центру буде встановлено сонячну електростанцію потужністю 150 кВт. Після завершення всіх ремонтних робіт Центр буде оснащено необхідними для роботи меблями та технікою.

Наразі виконуються роботи для посилення стін фасаду, завершується встановлення вентиляційних каналів та розпочинається монтаж фінального покриття даху.

Масштабний проект реалізується за рахунок співфінансування з державного, обласного та місцевого бюджетів, зокрема, в обласному бюджеті на 2020 рік в рамках обласної комплексної програми «Культура Одещини – 2020-2022 роки» передбачено 710 тисяч гривень.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Повернутися назад