65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Подільському інклюзивно-ресурсному центрі замінено вікна

21-01-2019
DSC_7320

У комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Подільської міської ради Одеської області за рахунок обласного бюджету проведена заміна 14 вікон з супроводжуючими роботами на суму 148 тис. 612 грн. У рамках даних робіт було демонтовано старі дерев’яні віконні коробки разом з віконними рамами та підвіконнями та встановлено нових пластикових віконних дощок та зливів. Проведено оздоблювальні роботи з обшивкою стін гіпсокартонними та гіпсоволокнистими листами, улаштовано відкоси на металевому каркасі, утеплено мінераловатними плитами, установлено декоративні кутики, пофарбовано, поштукатурено та вивезено сміття тощо.

Крім того, за рахунок місцевого бюджету було відремонтовано внутрішні приміщення та фасад будівлі Інклюзивно-ресурсного центру на суму 748 тис. 104 грн, за кошти освітньої субвенції закуплено обладнання для оснащення кабінетів на суму 421 тис. 350 грн.

Даний центр обслуговує дітей від 2-х до 18-ти років із особливими освітніми потребами м. Подільськ та Подільського району. Тут функціоную кабінет логопеда, практичного психолога та лікувальної фізкультури.

«Підтримуючи на місцях урядові програми та ініціативи Президента України Петра Порошенка, спрямовані на енергозбереження та реформи в сфері освіти, зокрема, національного проекту «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації», спрямовані на покращення стандартів життя українців, ми доводимо, що обираємо європейський вектор розвитку», – висловився голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

DSC_7320 DSC_7321DSC_7324DSC_7323 DSC_7325

Повернутися назад