65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Подільській ЗОШ замінено вікна

23-01-2019
DSC_7332

У загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів №4 м. Подільськ замінено старі дерев’яні вікна на металопластикові склопакети. На проведення робіт з обласного бюджету в рамках регіональної програми енергоефективності Одеської області на 2016-2018 роки було виділено 983 тисячі гривень. Всього встановлено 64 нових енергозберігаючих вікон.

За словами педагогічних працівників, у школі давно потрібно було провести енергозберігаючі заходи. Старі вікна прослужили 55 років, з часом вони прийшли у непридатність – перестали утримувати тепло, їх потрібно було утеплювати у холодну пору року, оскільки були сильні протяги. Сьогодні у школі тепло і затишно, з новими вікнами покращився й зовнішній вигляд фасаду будівлі.

Голова обласної ради Анатолій Урбанський  неодноразово зазначав: «Завдяки командній роботі депутатського корпусу обласної ради з колегами на місцях, в Одеській області успішно реалізуються обласні програми, які спрямовані на підвищення енергоефективності та модернізацію будівель бюджетної сфери. Окрім цього, в рамках децентралізації влади, ініційованої Президентом України Петром Порошенком, продовжується надання підтримки місцевим бюджетам для реалізації інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку».

DSC_7332 DSC_7333 DSC_7337 DSC_7339 DSC_7340

Повернутися назад