65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Подільській музичній школі встановлено нові вікна

11-12-2018
02

У Подільській музичній школі – школі естетичного виховання замінено старі дерев’яні вікна на нові енергозберігаючі.

«Необхідність проведення енергоефективних заходів у школі виникла давно. Старі вікна тут прослужили 61 рік, з часом вони прийшли у непридатність      – віконні рами неможливо було відкрити, вони перестали утримувати тепло, їх потрібно було утеплювати у холодну пору року, а під час сильних морозів діти вимушені були займатися у верхньому одязі. Музичну школу відвідують 200 учнів. Тепер діти навчатимуться у комфортних умовах, з новими металопластиковими склопакетами у школі тепло і затишно», – розповіла директор музичної школи Світлана Бантовська.

Кошти на проведення робіт було виділено з обласного бюджету в рамках комплексної програми «Освіта Одещини» на 2015-2018 роки у розмірі 250 тисяч гривень. Окрім цього, за місцеві кошти у Подільській музичній школі було відремонтовано дах, актову залу, побудовано котельню.

«Вирішення питань енергозбереження та енергоефективності є одним з пріоритетних Президента України Петра Порошенка та Уряду в умовах євроінтеграційного курсу розвитку країни. Досвід багатьох країн показує, що лише комплексна термомодернізація бюджетних установ та житлового фонду здатна кардинально вплинути на скорочення споживання енергоресурсів. В свою чергу Одеська область продовжує динамічну роботу у напрямку підвищення енергоефективності. Завдяки спільній роботі та порозумінню депутатського корпусу обласної ради з колегами на місцях, в Одеській області успішно реалізуються обласні програми, які спрямовані на підвищення енергоефективності та модернізацію будівель бюджетної сфери, зокрема шкіл, садочків та інших закладів освіти», ̶  зауважив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

01 02 03 04 05 06 07

Повернутися назад