65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Подільській міській лікарні відремонтовано фасад

17-01-2019
DSC_7308

У Подільській міській лікарні відремонтовано фасад будівлі головного корпусу. За словами головного лікаря Сергія Жуковського, понад 30 років фасад ніяк не ремонтувався, а останні роки знаходився у аварійному стані. У зв’язку з цим у будівлі майже не утримувалося тепло. Шар старого облицювання було повністю видалено, стіну очищається від залишків штукатурки, після чого проведено включав комплекс відновлювальних та оздоблювальних робіт.

Фасад було відремонтовано за кошти обласного бюджету, які було виділено в рамках обласної цільової програми «Здоров’я» на 2014-2018 роки. Окрім цього за обласні кошти у лікарні замінено близько 100 старих вікон на нові металопластикові склопакети. Нові вікна встановлено частково у головному корпусі, пологовому та частково у дитячому відділеннях.

Голова обласної ради Анатолій Урбанський неодноразово зазначав: «Ключовим пріоритетом обласного бюджету на 2019 рік залишається соціальна спрямованість, і важливе місце в бюджеті займає медична сфера. А в умовах реформи децентралізації влади, ініційованої Президентом України Петром Порошенком, реалізуються проекти, спрямовані на підвищення рівня медицини на сільських територіях».

DSC_7308 DSC_7310 DSC_7312

Повернутися назад