65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Нових Білярах скоро відкриють дитячий садок

04-06-2019
2

В смт. Нові Біляри Лиманського району завершується реконструкція адміністративно-побутового корпусу ЗОШ І-ІІ ступенів з переоснащенням під дитячий садок на 50 місць.

Наразі проведено більшу частину робіт: улаштовано підпірну стіну (здійснено розробку ґрунту, улаштовано піщану основу, виконано монтаж бетонних блоків, улаштовано армованого поясу, поштукатурено стіни по сітці); пофарбовано стіни внутрішніх приміщень, постелено спеціальне покриття для підлоги у спальних та ігрових кімнатах, встановлено вікна та систему опалення, оздоблено плиткою стіни та підлогу сантехнічних приміщень, зібрано меблі для спальних кімнат. Також обладнано ігровий майданчик зі спеціальним гумовим покриттям та проводиться благоустрій території дошкільного закладу. Тривають електромонтажні, сантехнічні та інші завершальні будівельні роботи. Особистий контроль ходу робіт здійснює депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе. За його словами мешканцям Нових Біляр вкрай необхідний сучасний дошкільний навчальний заклад, адже батькам доводиться возити малечу до сусідніх Сичавки чи Чорноморського.

Проект здійснюється шляхом співфінансування: «Це буде найкращий в районі, а можливо і в області, дитячий садок. Співфінансування будівництва здійснюється з трьох бюджетів: обласного, районного та місцевого. Загальними зусиллями ми вже майже на фінішній прямій», – розповів голова Лиманської РДА Василь Приймак.

«Завдяки спільній та злагодженій співпраці обласних і місцевих органів влади, у багатьох районах Одеської області триває модернізація закладів шкільної та дошкільної освіти. Тож маємо сподівання, що незабаром у новенькому дитсадку селища Нові Біляри лунатиме дитячий сміх», – зауважив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Повернутися назад