65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Міжлиманській ЗОШ І-ІІІ ступенів діє програма енергоефективності

29-08-2018
dav

У рамках регіональної програма енергоефективності Одеської області на 2016-2018 роки у Міжлиманській ЗОШ І-ІІІ ступенів Біляївського району  (с.Набережне, вул. Єлісеєва, 20) завершуються роботи з утеплення фасаду закладу.

З обласного бюджету розвитку на проведення капремонту (утеплення) будівлі навчального закладу було виділено 500 тисяч гривень.

В управлінні освіти Біляївської райдержадміністрації повідомили, що Міжлиманську ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідують школярі не лише селища Набережне, але й прилеглих сіл, адже рівень знань тут достатньо високий. У 19 класах школи навчаються 346 учнів з 1-го по 11-й класи.

Працівники закладу й учні радіють, що перший дзвінок вони зустрічатимуть на подвір’ї відремонтованої школи, за стінами якої взимку буде тепло.

«Освітні заклади входять у найбільшу групу споживачів теплової енергії. Враховуючи, що незабаром розпочнеться опалювальний сезон, питання енергозбереження енергоефективності – одне з основних. Тож реалізація регіональної програма енергоефективності Одеської області, спрямованої на стимулювання підвищення енергоефективності будівель бюджетної сфери – дуже важлива зараз», – підкреслив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

1_навесні

dav

dav

 

sdr

Повернутися назад