65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У місті Рені продовжується будівництво медичного закладу

11-05-2017
Безымянный2

У Ренійській районній поліклініці продовжуються ремонтні роботи.

Нагадаємо, будівництво медичного закладу розпочату 1989 році, але через брак коштів було припинено та знов активізувалося у 2015 році. У новому чотириповерховому будинку буде розташовуватися поліклінічне відділення всього Ренійського району, центр первинної медико-санітарної допомоги, лабораторія, фізіотерапія, рентгенслужба, жіноча консультація, педіатрія.

Наразі вже завершилося підключення будівлі до міського водопроводу.  Насамперед працівниками водоканалу міста Рені було облаштовано колодязь із залізобетонних кілець завглибшки у 1,5 м. Ще під час будівництва медичного закладу підрядною організацією було прокладено трубопровід, а саме зараз  встановлені два підключення: для пожежного водопроводу та господарсько-питного призначення. Роботи виконано відповідно до усіх норм та вимог.

«Ще один етап будівництва поліклініки подолано. Сподіваюся, що поступово спільними зусиллями  обласної, місцевої влади та депутатів усіх рівнів роботи будуть завершені та мешканці Ренійського району матимуть належні умови для отримання кваліфікованої медичної допомоги», – зазначив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Безымянный5 Безымянный Безымянный1 Безымянный2 Безымянный3 Безымянный4

Повернутися назад