65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У м. Березівка проводиться реконструкція колишнього клубу «Кооператор»

31-01-2019
DSC_9857

У місті Березівка Одеської області проводиться реконструкція колишнього клубу «Кооператор» по вулиці Мічуріна, 9. У відремонтованій будівлі планується створити філію Центру дитячої творчості, де проходитимуть різноманітні спортивні та культурні заходи, також тут проводитимуться заняття з різних видів єдиноборств.

Роботи проводяться за рахунок співфінансування бюджетів всіх рівнів, зокрема, депутати обласної ради підтримали виділення з обласного бюджету 455 тисяч гривень в рамках обласної комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту.

Переважну кількість будівельних робіт вже виконано, зокрема: покрівлю будівлі було перекрито профнастилом та встановлено зовнішню систему водовідведення – металеві ринви та водостоки, відремонтовано та пофарбовано фасад, відремонтовано та вимощено плиткою сходи на вході до будівлі. Проведено ряд внутрішніх робіт – повністю замінено стару підлогу на нову дерев’яну, оновлено стелю та освітлення, частково замінено вікна, встановлено пластикові підвіконні дошки, пофарбовано стіни, повністю замінено систему опалення, облаштовано котельню та відремонтовано санвузли з душовими.

«В рамках реформи децентралізації, ініційованої Президентом України Петром Порошенком, громади істотно розширили свої фінансові можливості, це дозволило на умовах співфінансування з бюджетів усіх рівнів реалізувати в області ряд проектів, які спрямовані на відновлення спортивної інфраструктури. Зокрема – повним ходом йде будівництво нових спортивних комплексів у м. Ізмаїл та м. Балта, проводиться капітальний ремонт трибуни та підтрибунних приміщень на стадіоні ДЮСШ  у м. Білгород-Дністровський, з’явиться новий універсальний міні спорткомплекс на базі ДЮСШ «Локомотив» у м. Подільськ», – розповів голова обласної ради Анатолій Урбанський.

DSC_9857 DSC_9859 DSC_9861 DSC_9862 DSC_9863 DSC_9865 DSC_9871 DSC_9877

Повернутися назад