65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Ізмаїлі будується соціальне житло

22-10-2018
соцжитло (8)

У рамках обласної комплексної програми соціальної підтримки населення на 2018-20 роки «Соціальний захист населення в Одеській області» у місті Ізмаїл будується соціальне житло.

Будмайданчик розташований за адресою: вул. Покровська, 34. Згідно проекту, саме тут буде зведено триповерховий дім: «Житловий будинок розрахований на 17 однокімнатних квартир з індивідуальним газовим опаленням», – повідомив голова Ізмаїльської міської ради Андрій Абрамченко.

Здійснення проекту стало можливим завдяки співфінансування: з обласного бюджету у 2018 році виділено 6 млн 333 тис. грн., з місцевого – 1 млн. 830 тис. грн.

«Житло – це той фундамент, на якому тримається міцна родина. Тому дуже важливо, аби верстви пільгової категорії населення Одещини мали цей «фундамент» та відчували справжній захист держави. Зауважу, що такі позитивні зміни, як будівництво соціального житла в регіонах стало можливим лише завдяки вдалим реформам, які впроваджуються в Україні Президентом Петром Порошенком. Зокрема, реформі децентралізації», – висловився голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

Орієнтовний термін здачі об’єкта – 2019 рік.

соцжитло (8)

соцжитло (7)

соцжитло (6)

соцжитло (5)

соцжитло (4)

соцжитло (3) соцжитло (2) соцжитло (1)

Повернутися назад