65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Граденицях проведено капремонт електромережі зовнішнього освітлення

27-08-2019
3

У селі Градениці Біляївського району Одеської області за рахунок коштів обласного бюджету було проведено капітальний ремонт електромережі зовнішнього освітлення по вулиці Дружби та провулку Чорноморський. По вулиці встановлено 4 додаткових опори, проведено 800 км кабелю та улаштовано 30 світильників на основі LED технологій потужністю 60 Вт. У провулку установлено 4 додаткових  опори, проведено 1 км 900 м кабелю та улаштовано 30 світильників на основі LED технологій потужністю 60 Вт. Також завершено капремонт електромережі по вулиці Центральна, де було облаштовано 40 вуличних ліхтарів на основі LED технологій, потужністю 100 Вт.

Слід зазначити, що у рамках Програми енергоефективності Одеської області на 2016-2018 роки, торік у Граденицях було проведено капремонт зовнішнього вуличного освітлення включаючи монтаж обладнання дорожнього освітлення по вулиці Рибацька, 1-ий провулок Шевченка та 2-ий провулок Шевченка –  загалом було установлено 53 вуличних ліхтарів світильників на основі LED технологій, потужністю 60 Вт.

Питання освітлення вулиць та забезпечення безпеки у вечірній і нічний час було вкрай актуальним для місцевих жителів, адже село розташоване у прикордонній зоні.

Хід та результат проведених робіт – на особистому контролі депутатів Одеської обласної ради Марини Зінченко та Віталія Разумова.

«Спільними зусиллями обласної ради та сільської ради були створені безпечні умови для перебування населення у нічний час на вулицях села. Крім того, завдяки встановленню вуличних енергозберігаючих ліхтарів, у громади з’явилася можливість економити на споживанні електроенергії», – висловився голова Одеської обласної ради Сергій Паращенко.

*** Довідково: У с. Градениці проживають більше 4000 мешканців. Інфраструктура села досить розвинена: тут розташована автобусна станція, поштове відділення, функціонують дві загальноосвітні школи – І-ІІІ ступенів та І-ІІ ступенів, ДНЗ ясла-сад «Ягідка», дві бібліотеки, Будинок культури, працює стоматологічний кабінет.

2 3 4 7

Повернутися назад