65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Чорноморську планується будівництво бювету питної води

09-08-2019
2

У рамках Регіональної програми «Питна вода Одеської області на 2010-2013 роки і на період до 2020 року» у місті Чорноморськ планується будівництво артезіанської свердловини та облаштування бювету питної води.

«З огляду на чисельну відвідуваність бювету питної води по вулиці Парусна, 4 (будівництво якого, до речі, було нашою спільною ініціативою з депутатом обласної ради Ігорем Недозимованим та фінансувалося з бюджету області) ми, як представники громади міста Чорноморськ в обласній раді, вирішили відновити і обладнати черговий бювет питної води, розташованого по вулиці Праці, 17. Під час наради з профільними фахівцями було обговорено фронт першочергових робіт. Найближчим часом почнуться будівельні роботи і буріння нової артсвердловини. Фінансування буде здійснено за рахунок обласного бюджету», –  повідомив депутат обласної ради Євгеній Копотієнко.

У новому бюветі буде встановлена сучасна система очищення води і кнопкова система включення. Це буде друге крите приміщення бювету в Чорноморську.

Моніторинг, хід та результат проведених робіт перебуває на контролі депутатів Одеської обласної ради сьомого скликання Ігоря Недозимованого та Євгенія Копотієнка.

«Від якості питної води залежить здоров’я наших громадян. Зважаючи на потребу бюветних комплексів у населених пунктах Одещини, ми продовжуватимемо роботу у напрямку їх відновлення. Адже бювети дають змогу кожній родині отримувати якісну та безоплатну питну воду», – зазначив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

1 2 5 6 7 8

Повернутися назад