65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У будівлі Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги м.Подільськ замінено дах

25-01-2019
2

У КУ «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастрофи» за адресою: м. Подільськ, вул. Армійська, 266, вул. Армійська, 597 проведено роботи по заміні даху.

Кошти на проведення робіт було виділено з обласного бюджету в рамках обласної цільової програми «Здоров’я» на 2014-2018 роки у розмірі 1 мільйон 402 тисячі гривень.

У будівлі швидкої допомоги повністю проведений ремонт покрівлі з оцинкованої сталі – 410 кв м. В ході проведення робіт було замінено обрешітку,  улаштовано водозливні системи, а також системи антиобмерзання та знешкодження блискавок.

«Реформа децентралізації, ініційована Президентом України Петром Порошенком, показала свою ефективність. Завдяки її реалізації у громад з’явилася можливість, зокрема, будівництва, проведення ремонту чи перепрофілювання нежитлових приміщень у ті заклади, які потрібні мешканцям міста, селища чи села. Саме громадою Подільська було вирішено, що у незайнятих нежитлових будівлях колишнього гуртожитку та спортивної зали варто облаштувати Центр екстреної медичної допомоги. І я вдячний депутатському корпусу обласної ради за вчасну підтримку даного рішення на пленарному засіданні. Тепер мешканці міста можуть бути впевненими, що невідкладну допомогу їм буде надано своєчасно», – висловився голова обласної ради Анатолій Урбанський.

9

2 3 56 7 8

Повернутися назад