65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Болградській ЦРЛ буде відремонтовано приймальне відділення

27-07-2018
Bolgrad

У Болградській центральній районній лікарні буде проведено капітальний ремонт приймального покою, зокрема на його базі планується створити приймально-діагностичне відділення з кабінетом телемедицини. Кошти на проведення робіт виділено з обласного бюджету в рамках обласної цільової програми «Здоров’я» на 2014-2018 роки у сумі 2,5 мільйонів гривень.

Це буде новий клініко-діагностичний модуль, який складатиметься з регістратури, приймальних палат, палати інтенсивної терапії та малої операційної, перев’язочного пункту, кабінету телемедицини та рентген-кабінету. Окрім цього буде обладнано додатковий заїзд для спеціалізованої медичної техніки та відремонтовано хол лікарні. За словами в. о. головного лікаря Болградської ЦРЛ Олександра Михайленко, вже готова проектно-кошторисна документація для реконструкції приймального покою. Далі буде оголошено тендер на визначення компанії для проведення робіт.

«Модернізація приймального відділення – це ще один крок на шляху покращення якості медичних послуг. Також у поточному році в бюджеті закладено кошти на реалізацію заходів з енергозбереження у лікувальних закладах Одещини», – зауважив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Bolgrad

Повернутися назад