65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Болграді ведеться робота з розширення універсального стадіону

21-06-2018
зараз (3)

У місті Болград Одеської області на місці старого спортивного майданчику з асфальтовим покриттям ведуться роботи з розширення та облаштування сучасного універсального стадіону зі штучним покриттям. Адреса даного спортоб’єкту – м. Болград, вул. 28 Червня, 26-Б.

За задумом проектантів, тут має розміщуватись два поля: одне – для міні-футболу, інше – пристосоване для занять з волейболу, гандболу та великого тенісу. Навколо – індивідуальні бігові доріжки з сучасним покриттям. Загальна площа майбутнього комплексу – приблизно 2800 м² (45 м на 60 м).

«Спортивний майданчик, який місцеві мешканці до недавнього часу називали  «бетонкою», знаходиться біля загальноосвітньої школи №2 та гімназії імені Георгія Раковського (восени їй виповнюється 160-років). Дані навчальні заклади своїх відкритих стадіонів не мають. Тож розширений універсальний спорткомплекс дозволить учням цих шкіл проводити тут уроки фізкультури. Звісно, усі чекають на прекрасні зміни, адже грати в м’яч на полі, посипаному камінням – дітям було просто небезпечно. Наразі йде активне освоєння коштів з обласного бюджету на даному об’єкті. Найголовніше для цього поля – ідеально його вирівняти та правильно провести підготовчі роботи», – пояснює голова Болградської районної ради Дмитро Дімитров.

Проект здійснюється у рамках державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» шляхом співфінансування державного, обласного, районного та міського бюджетів. Загальна вартість проекту – 5 млн 330 тис. грн (з них – з бюджету розвитку Одеської області направлено 2 млн грн, з міського бюджету – 1 млн грн, сума фінансування райбюджету має бути вирішена на найближчій сесій Болградської районної ради).

«Розширення універсального стадіону зі штучним покриттям у Болграді  ̶  ще один яскравий приклад розвитку нашого багатонаціонального регіону завдяки втіленню ініціатив та реформ Президента України. Поява сучасних спортивних майданчиків слугує імпульсом для розвитку спорту на Одещині. Лише спільними зусиллями ми зможемо змінити наше життя на краще»,  ̶  висловився голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

БУЛО:
було (1) було (2) було (4)

ВЕДУТЬСЯ РОБОТИ:
зараз (1) зараз (2) зараз (3) зараз (4) зараз (5)

ЯК ВИГЛЯДАТИМЕ:
проект

Повернутися назад