65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

У Болграді облаштовано новий дитячий майданчик

02-01-2019
1

У місті Болград Одеської області завершується установка й облаштування найбільшого дитячого майданчику просто неба в центральному сквері між Спасо-Преображенським собором та гімназією ім.Г.С.Раковського. Кошти на реалізацію даного проекту були виділені з обласного бюджету розвитку.

«Такий новорічний подарунок для дітей нашого міста був придбаний за рахунок субвенції Одеської обласної ради в розмірі 295 тисяч гривень. Це буде один з найбільших дитячих майданчиків в місті, який, безсумнівно, приверне увагу дітей. Як і ряд інших об’єктів (футбольний майданчик, майданчик з тренажерами, спортивний стадіон для різних видів спорту), цей дитячий майданчик з’явися завдяки курсу на благоустрій Болграду, взятому Президентом України Петром Порошенко, керівництвом Одеської обласної та районної влад. Переконаний, що подальший розвиток місцевого самоврядування буде запорукою економічного зростання, підвищення якості життя наших громадян», – висловився Дмитро Дімитров, голова Болградської районної ради.

Устаткування майданчика складається з 13 елементів: ігровий комплекс «Джунглі» з драбинами, гірками, лабіринтами, гойдалками; дві подвійні гойдалки, балансир, гойдалка на пружині «Їжачок», карусель, гірка, пісочниця, металеві турніки, гімнастичний комплекс лабіринтів, сходи-міст, паровоз з гіркою, ліана-павутинка тощо.

Наразі роботи по установці з монтажу основних конструкцій завершено. Залишилося закрити територію тротуарним поребриком та облаштувати спеціальним покриттям.

«Розвиток спорту на Одещині отримав потужний імпульс завдяки зусиллям керівництва області та районів і взаємодії бюджетів всіх рівнів. Хочу подякувати керівництву Болградського району за принципову позицію і контроль за виконанням робіт під час спорудження даного майданчику, який, я впевнений, стане популярним місцем у мешканців усього району. Ці та багато інших позитивних змін у Болграді та районі стали можливими завдяки реформі децентралізації влади – найбільш успішної реформи за всі роки незалежності нашої держави», ̶  підкреслив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

1 3 5 6 8

Повернутися назад