65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Тривають будівельні роботи з реконструкції Біляївської ЗОШ № 2

26-03-2019
2020

Тривають роботи з реконструкції Біляївської ЗОШ № 2 І-ІІІ ступенів. Будівельники працюють над прибудовою приміщень актової зали та учбових класів до будівлі школи за адресою: І пров. Шевченко, 18-в, м. Біляївка, Одеської області.

Площа двоповерхової прибудови складає 585,43 кв.м. Матеріал зовнішніх та  внутрішніх стін першого та другого поверхів – газобетон, висота приміщень – 3,3 м. Перекриття – збірне залізобетонне, ширина коридорів – 2,7 м, дах – двосхилий з зовнішнім водостоком, місткість майбутньої актової зали – 196 чоловік. Учбові класи розраховані на 22 учні. Покриття підлоги в учбових класах планується застелити лінолеумом, в актовій залі – паркетом. Внутрішні приміщення стін та стелі будуть пофарбовані водоемульсійною фарбою по високоякісній штукатурці.

Фінансування здійснюється з державного, обласного та місцевого бюджетів.

«Проблеми шкіл стали вирішуватися комплексно, починаючи з будівельно-ремонтних робіт, закінчуючи освітніми проектами для вчителів та дітей. Це стало можливим завдяки реформам, які проводяться у державі, основною з яких є реформа децентралізації влади, ініційованої Президентом України Петром Порошенком та Урядом. Громада Біляївської ОТГ вирішила приділити особливу увагу своїм учбовим закладам. Адже на Біляївщині достатньо охочих до знань школярів, а розвиток краю неможливий без повноцінної освітньої сфери», ̶ розповів голова одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

Будівельні роботи планується завершити до кінця року.

2019

?
?

Повернутися назад