65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Триває масштабне будівництво дитячо-юнацької спортивної школи у Ізмаїлі

28-03-2019
DSC03755

У рамках обласної комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту у м. Ізмаїл Одеської області триває масштабне будівництво дитячо-юнацької спортивної школи по вул. Івана Франка. Проект відповідає реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», ініційованої Президентом України Петром Порошенко та Урядом й реалізовується завдяки спільному фінансуванню – державного, обласного та міського бюджетів.

Роботи тут йдуть жваво, на об’єкті працює багато будівельників, залучена достатня кількість техніки, завдяки чому роботи за останній місяць просунулися набагато вперед.

За словами Ізмаїльського міського голови Андрія Абрамченка, без підтримки центральних органів влади будівництво подібних об’єктів сьогодні неможливе: «Я вдячний президенту України Петру Порошенко, який підтримав наші соціальні проекти і надає дієву допомогу в їх реалізації. Хочу підкреслити, що здійснення всіх міських планів в останні роки стала можлива завдяки реформам, зокрема, реформі децентралізації, яка дала нам потужний фінансовий ресурс. Ми віримо в те, що завдяки підтримці чинного глави нашої держави все намічене нами обов’язково буде реалізовано», – висловився Андрій Абрамченка.

Так, на даний час в корпусі, де згодом з’явиться плавальний басейн, йде опресовування труб для обігріву води, а незабаром все заллють бетоном. Слідом за цим будуть обладнані глядацькі трибуни та розпочнуться оздоблювальні роботи. Зал для ігрових видів спорту – баскетболу, волейболу, гандболу, художньої гімнастики – не менш масштабний. До речі, у зимовий час в залі зможуть тренуватися легкоатлети і футболісти. Крім внутрішніх приміщень будуть обладнані і зовнішні спортивні споруди. На прилеглій території з’являться роллердром, тенісні та ігрові майданчики.

У спорткомплексі, згідно проекту, буде обладнана сучасна система клімат-контролю, що включає обладнання для осушення повітря і вентиляції. Обігрів приміщень здійснюватиметься за допомогою власної автономної котельні, яка розташується на даху, теплових насосів і централізованого теплопостачання.

«Одеська обласна рада сприяє реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», ініційованої Президентом України Петром Порошенко та Урядом. У  рамках обласної програми й надалі будуватимуться нові об’єкти спортивної інфраструктури та проводитиметься модернізація матеріально-технічної бази існуючих спортивних об’єктів. Ми маємо створювати гарні  умови для залучення широких верств населення до масового спорту», – висловився голова обласної ради Анатолій Урбанський.

DSC03740 DSC03742 DSC03744 DSC03755 DSC03774

Повернутися назад