65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Триває капітальний ремонт багатофункціонального спортивного майданчику у Подільську

19-11-2018
_Подільськ (2)

У рамках обласної комплексної програма розвитку фізичної культури і спорту в Одеській області на 2018-2020 роки у місті Подільськ Одеської області  ведуться роботи з капітального ремонту багатофункціонального спортивного майданчику.

Комплекс робіт по вул. Соборна, 66-а включає облаштування бігових доріжок, поле для міні-футболу зі штучним газоном, баскетбольний та волейбольний майданчики з гумовим покриттям, дитячий майданчик зі спортивним обладнанням та місцем для відпочинку.

Технічне завдання даного проекту складається з 66 пунктів. Серед яких –  розбирання асфальто-бетонних покриттів та існуючого шару основи, навантаження сміття екскаваторами на автомобілі-самоскиди, перевезення сміття, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основ, улаштування дорожніх корит, перевезення ґрунту, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основ,  влаштування покриття зі штучної трави, засипка кварцового піску та ґрануляту, влаштування покриття з плитки «Тартан», влаштування доріжки з плитки ФЕМ, влаштування поребрику, установлення металевої огорожі з сітчастих панелей, хвірток, монтаж футбольних воріт, баскетбольних щитів та волейбольних стендів, ущільнення ґрунту пневматичними трамбівками, бетонування баскетбольних та волейбольних стояків, паркових лавок, монтаж тренажерів «Жим ногами горизонтальний», «Орбітрек», «Повітряний ходок» на одного, «Талія-твістер», монтаж спортивного комплексу «Рів’єра» тощо.

Наразі встановлено захисні огорожі міні-поля, уулаштовано покриття зі штучної трави,  робочою бригадою  завершується улаштування основи майбутнього багатофункціонального спортивного майданчику, працює спецтехніка.

«Завдяки сучасному спортмайданчику у Подільську прихильники здорового способу життя матимуть місце для щоденних тренувань та занять фізкультурою й спортом. Зазначу, що такі позитивні зміни стали можливими завдяки реформі децентралізації, започаткованої Президентом України Петром Порошенко», – зауважив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Завершення робіт на об’єкті планується до кінця грудня 2018 року.

_Подільськ (0) _Подільськ (1) _Подільськ (2)_Подільськ (3) _Подільськ (4) _Подільськ (4) _Подільськ (5)

Повернутися назад