65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Триває будівництво амбулаторії у селищі Хлібодарське

07-06-2019
Хлібодарське (7)

У селищі Хлібодарське Біляївського району Одеської області тривають роботи з будівництва нової амбулаторії загальної практики сімейної медицини (вул. Маяцька дорога, 16). Проект реалізовується шляхом співфінансування з чотирьох джерел – державного, обласного, районного та селищного бюджетів. Загальна вартість проекту складає більше 5-ти мільйонів гривень

Наразі завершено земляні роботи, завершено будівництво з улаштуванням залізобетонної конструкції по периметру будівлі, підведені інженерні мережі, виконано гідроізоляцію, зведено зовнішні стіни та внутрішні перегородки. Під підлогу ущiльнено ґрунт щебенем та будівельною сумішшю. Також зведено покрівлю з улаштуванням пароізоляції спеціальним ґрунтуванням під водоiзоляцiйний покрівельний килим, тривають інші будівельні роботи.

«В рамках державної програми «Доступна, якісна медицина у сільській місцевості» на Одещині реалізуються проекти з будівництва сучасних амбулаторій загальної практики сімейної медицини на умовах співфінансування. Програмою передбачено також оснащення сільських амбулаторій новим медичним обладнанням, засобами зв’язку та автотранспортом для сімейного лікаря», – висловився голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Хлібодарське (1) Хлібодарське (2) Хлібодарське (4) Хлібодарське (5) Хлібодарське (6) Хлібодарське (7)

Повернутися назад