65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

ТОВ «Редакція газети «Єдність» в умовах реформування

12-03-2019
DSC_9582

Нещодавно Великомихайлівській суспільно-політичній газеті «Єдність» виповнилося 87 років.

Відповідно до статті 2 Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» газета пройшла процес реформування та отримала статус ТОВ «Редакція газети «Єдність». За словами директора Світлани Смолінської, згідно з Законом України новостворене товариство перейшло на самофінансування та використовують власні ресурси раціональніше. Це не вплинуло на якість друкованої продукції. Над тижневиком працюють семеро працівників підприємства. Як і раніше, газета виходить раз на тиждень на восьми шпальтах, чотири з котрих – кольорові.

«Ми цінуємо й поважаємо наших постійних читачів та намагаємося робити для них газету цікавою. З Інтернетом, звісно, змагатися – пуста справа, але ми бачимо, що повертається мода на читання паперової газети. І це нас тішить. Популярністю користуються рубрики: «Новини. Події. Факти», «Юридичні консультації», «Ваше здоров’я», «Цікаві поради». У цьому році ми запустили сторінку «Цікавий мікс» – легка, корисна та різностороння інформація із серії «про все потрошку». Знайшла свого читача тематична сторінка для підлітків «Ровесник», де ми розповідаємо про історії успіху дітей нашого району у навчанні, творчості та спорті. Батьки, вчителі та діти з цікавістю читають такі матеріали, особливо якщо «героя новини» знають у селі. У цьому році наше видання почало співпрацю з Великомихайлівською ОТГ, також заключили угоду на висвітлення діяльності деякі селищні ради району» – розповідає директор ТОВ «Редакція газети «Єдність» Світлана Смолінська.

«У становленні демократичного суспільства реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації має важливе значення. Закономірно, що районний часопис «Єдність», як і більшість прогресивних друкованих ЗМІ, обирає європейський шлях розвитку. Газетна продовжує фіксувати новини Великомихайлівщини та розповідати про долі своїх славних земляків, працею і талантами яких примножується історія краю. Тож нехай «Єдність» й надалі розвивається та рухається уперед до зазначеної мети, єднаючи дружню читацьку сім’ю Великомихайлівського району», – висловився голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Повернутися назад