65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Святкування Дня високомобільних десантних військ Збройних сил України та з 86-ї річниці створення Повітряно-десантних військ.

02-08-2016
DSC_0433

Сьогодні відзначається День високомобільних десантних військ Збройних сил України та 86 річниця створення Повітряно-десантних військ. З цієї нагоди на Одеському державному іподромі відбулися святкові заходи, в яких взяли участь представники обласної та міської влади, ветерани Повітряно-десантних військ, воїни-десантники, учасники антитерористичної операції, представники ветеранських громадських організацій, воїни-інтернаціоналісти та мешканці міста.

Святкування розпочалося з виступу оркестру Військової академії, який виконав десантні та військово-патріотичні пісні. Далі – присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих бойових друзів.

З головної сцени свята десантників вітав депутат обласної ради Ігор Недозимований: «Висока мобільність і здатність виконувати найскладніші завдання безпосередньо на території передбачуваного супротивника, професіоналізм і самовідданість завжди були притаманні десантним військам».

Окрім цього, за зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу патріотичного виховання молоді, самовідданість та з нагоди 86-ї річниці Повітряно-десантних військ і 24-ї річниці Високомобільних десантних військ почесними грамотами Одеської обласної ради були нагороджені члени громадської організації «Ветерани  десантних військ «Союз десантників Одеси»: Олександр Бердюгін, Олександр Бондаренко, Віктор Вишневський, Андрій Зінчук, Віктор Оніпчук, Сергій Шестаков.

Також гості мали можливість подивитися на виконання стрибків з парашутом досвідченими парашутистами міста та виступи вихованців військово-спортивних клубів рукопашного бою.

«Крилата піхота» завжди була, є і буде елітою українського війська. Ви – втілення гідності й честі, відданості українському народу і військовому обов’язку. Сьогодні ваша служба і бойові вміння надзвичайно важливі, адже від них залежить спокій і безпека українських сімей. Бажаю вам насамперед миру, козацького здоров’я і професіоналізму!», – наголосив у своєму вітанні Анатолій Урбанський

DSC_0433DSC_0246345 (2)67

Повернутися назад