65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Свобода слова

08-04-2016
IMG_6102

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань прав людини, свободи слова та інформації, яке очолив Олексій Кобильников.

Депутати заслухали інформацію представників управління культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини стосовно внесення змін до Регіональної програми розвитку книговидання та засобів масової інформації в Одеській області. За рішенням комісії, народні обранці відправили даний документ на доопрацювання.

Також учасники засідання розглянули листа голови правління Одеської регіональної організації Національної спілки журналістів України Юрія Работіна щодо відновлення Всеукраїнської премії «Журналістська честь» імені Бориса Дерев’янка. Депутати вирішили дане питання взяти до відома, звернутись до автора переглянути можливість зміни статусу конкурсу з всеукраїнського на обласний та повернутися до розгляду цієї теми на найближчому засіданні постійної комісії.

Крім того, на засіданні розглянуті питання порядку денного, що входять до сфери роботи постійної комісії та знаходяться на її контролі.

IMG_6103

Повернутися назад