65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Стартував всеукраїнський конкурс «Місто з характером»

14-05-2019
01_5cd3bae528445

Для пошуку відеоталантів стартував всеукраїнський конкурс «Місто з характером». Професіоналам та аматорам запропоновано зняти коротке відео про особливість свого улюбленого міста та виграти навчання в одній із найкращих кіношкіл світу та грошові сертифікати.

Конкурс складається з двох частин: професійної, у якій беруть участь молоді режисери або ті, хто пов’язує своє життя з кіно, та аматорської – в якій можуть брати участь усі охочі. Учасники конкурсу мають зняти відео від 1 до 3 хвилин, яке розкриє унікальний характер їхнього міста. Головний приз для переможця професійного конкурсі – 1 місяць навчання в одній із найвідоміших кіношкіл світу : New York Film Academy (Париж), Metfilm Shcool (Берлін) або Film Academy (Прага). Для любителів – сертифікати на придбання техніки (1 місце – 25 000 грн, 2 місце – 15 000 грн, 3 місце – 10 000 грн).

До журі конкурсу увійшли: Аґнєшка Голланд – режисерка фільму «Ґарет Джонс» володарка багатьох престижних кінонагород, генеральний продюсер Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич, генеральний директор Arthouse Traffic Денис Іванов, кінорежисер та сценарист, куратор режисерського курсу Ukrainian Film School Тарас Ткаченко, генеральний продюсер Family Production Анастасія Буковська.

За словами організаторів, даний конкурс має відразу дві соціальні задачі. По-перше, дати українцям можливість побачити унікальність та неповторність міст без стереотипів та шаблонів. По-друге, віднайти талановитих молодих людей, які починають свій шлях в режисурі та кіно і показати їх вміння всій Україні, адже найкращі ролики будуть продемонстровані для широкої аудиторії.

Усі учасники можуть подати свої роботи на конкурс відео до 10 червня за посилання: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScW4CnKYwDtm6hjjNcvtt4FFMSAfV-Esj-uh76-YcFEryXBcQ/viewform.

Шорт-лист оголосять 14 червня, а прізвища переможців стануть відомі вже 21 червня 2019 року.

Детальніше про умови та правила конкурсу можна дізнатися на сайті: https://www.borjomi.com/ua/parties/misto-z-kharakterom/

01_5cd3bae528445

Повернутися назад