65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Спільними зусиллями

18-02-2016
HAK_5310

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань екології, природокористування, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків, яке очолив Валентин Волканов.

Крім питань бюджетного характеру, запропонованих до розгляду на черговому засіданні сесії обласної ради, депутати заслухали інформацію ректора Одеського державного екологічного університету Сергія Степаненка стосовно низки пропозицій вченої ради цього наукового закладу щодо внесення змін до Регіональної програми збереження та відновлення водних ресурсів у басейні Куяльницького лиману на 2012-2018 роки. За рішенням комісії, пропозиції Одеського державного екологічного університету будуть направлені Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації для вивчення та врахування в роботі, а також перебуватимуть на контролі постійної комісії.

Також учасники засідання розглянули клопотання Котовської районної ради щодо виділення коштів на утилізацію залишків непридатних до використання засобів захисту рослин та отрутохімікатів на території Котовського району. Як зазначив Валентин Волканов, депутати підтримали зазначене клопотання та вирішили звернутись до постійної комісії облради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та банківської діяльності з пропозицією розглянути можливість залучення коштів не тільки з обласного бюджету, а й з бюджетів інших рівнів.

a1 a3 HAK_5310

Повернутися назад