65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Спільне засідання постійних комісій обласної ради

23-06-2020
DSC_5531

Відбулося спільне засідання постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу; з питань правової політики, забезпечення законності та правопорядку, боротьби з організованою злочинністю та корупцією.

Засідання провів голова Одеської обласної ради Сергій Паращенко. На порядку денному було питання щодо боротьби з аграрним рейдерством та запобігання протиправному поглинанню і захопленню підприємств в агропромисловому комплексі на території Одеської області.

Окрім членів постійних комісій, в обговоренні взяли участь депутати обласної ради, які працюють а аграрному секторі, представники агропідприємств та юристи.

Підбиваючи підсумки засідання, Сергій Паращенко зауважив, що з боку Одеської обласної ради буде підготовлене та винесене на наступну сесію депутатське звернення до Генерального прокурора України та Міністерства юстиції України для вивчення проблемних питань, які наразі є в Одеській області, і уразі виявлення порушень законодавства, притягнення до відповідальності причетних осіб. Також в Одеській обласній раді буде створено робочу групу, в яку увійдуть представники органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів та профільних спеціалістів.

DSC_5514 DSC_5531 DSC_5566 DSC_5599

Повернутися назад