65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Щодо ремонтних робіт у КЗ «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць»

07-02-2019
HAK_0770

Завершено черговий етап ремонтних робіт у комунальному закладі «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць».

«Насамперед заклад потребує цілковитої заміни покрівлі. Поки дозволяли погодні умови, було демонтовано старі конструкції та проведено теплоізоляцію однієї із секцій даху. З покращенням погоди всі зовнішні роботи буде продовжено. Всередині закладу майже завершено встановлення системи кондиціювання та вентиляції приміщень, яка забезпечить комфортний та економічний обігрів, охолодження та обмін повітря спортивної арени та адміністративних приміщень. Слід зазначити, що дана система є енергоефективною, вона дасть можливість відмовитися від централізованого теплопостачання, підтримувати оптимальну температуру в залежності від пори року. Окрім цього, до обласної ради було надано звернення щодо сприяння у відновлені легкоатлетичних доріжок у закладі та їх зміни до європейських стандартів, що надасть можливість проведення чемпіонатів України та міжнародних змагань. », – розповів директор КЗ «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць» Андрій Кравченко, а також зазначив, що тренування проходять у плановому режимі, тут займаються спортсмени з легкої атлетики СДЮШОР, «Динамо» та «Інваспорт»

Голова обласної ради Анатолій Урбанський неодноразово зазначав, щоб зберегти СК «Олімпієць», потрібен комплексний підхід, залучивши зусилля органів влади усіх рівнів. Адже Одещина вже має позитивний досвід відновлення головної спортивної арени Одещини – Палацу спорту.

HAK_0761 HAK_0763 HAK_0770 HAK_0771 HAK_0772

Повернутися назад