65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Сергій Паращенко взяв участь в екстреному засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

25-03-2020
DSC_1783

Голова Одеської обласної ради Сергій Паращенко взяв участь в екстреному засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций за участі Одеського міського голови Геннадія Труханова.

Під час наради були обговорені питання, пов’язані з введенням в Україні надзвичайної ситуації та продовженням карантину до 24 квітня. Зокрема, було підкреслено, що права та свободи громадян стан НС не обмежує. З 27 на 28 березня будуть закриті всі кордони України, перетинати їх можна буде лише на особистому транспорті з обмеженою кількістю пасажирів. Будуть посилені заходи стосовно руху роботи громадського та службового транспорту (керівникам підприємств слід чітко встановити розклад і графік доставки співробітників на об’єкти).

На засіданні були оговорені питання дотримання превентивних та карантинних заходів серед населення, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції в Одеському регіоні.

Також на засіданні йшлося про посилення відповідальності за недотримання карантину; було розглянуте питання щодо можливого закриття продовольчих ринків (при частковій роботі оптових баз). Триватимуть роботи на розпочатих будівництвах при дотриманні санітарних норм.

В ході засідання Сергій Паращенко зауважив, що населення Одеської області має бути максимально поінформованим щодо протоколу використання тест-систем на виявлення інфікування коронавірусом Covid-19.

DSC_1776 DSC_1780 DSC_1783 DSC_1784 DSC_1786 DSC_1787 DSC_1790

Повернутися назад