65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Сергій Паращенко про заклади соцзахисту та охорони здоров’я в Одеській області

06-03-2020
8a9533c5-7f82-4a0a-bb57-f49c5067ff68

Під час брифінгу для представників місцевих та регіональних ЗМІ голова Одеської обласної ради Сергій Паращенко відповів на питання журналістів стосовно Балтського психоневрологічного будинку-інтернату.

«Низка проблем, які є в Балтському психоневрологічному будинку-інтернаті – це проблеми не одного дня і, на жаль, не лише даного закладу. Майже в усіх подібних закладах соціального захисту осіб, які страждають на психічні розлади та закладах охорони психічного здоров’я Одеської області є питання, які потребують комплексного та системного підходу у їх вирішенні. Основні проблеми – фінансування, а також контролю та реорганізації.

Питання медицини та соцзахисту населення розглядаються профільною постійною комісією обласної ради – з питань охорони здоров’я та соціальної політики. Одразу хочу анонсувати, що найближча позачергова сесія буде присвячена саме питанням медицини та соціального захисту населення. Депутати обласної ради підтримують державні реформи, але ми категорично проти закриття лікарень, ФАПів, об’єктів соціального захисту населення та закладів охорони психічного здоров’я у регіоні», – пояснив Сергій Паращенко.

c9d51c8f-fb8f-40eb-af09-89509d58b1c4

Повернутися назад