65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

В с.Борщі Куяльницької ОТГ побудовано спортивно-ігровий комплекс

29-05-2019
3

У селі Борщі Куяльницької ОТГ Подільського району відбулося відкриття дитячого спортивно-ігрового комплексу. Новий об’єкт для проведення дозвілля побудовано на території НВК І-ІІІ ступенів №2, він включає спортивний майданчик з тренажерами та ігрову зону із сучасним обладнанням для дітей віком від 6-ти до 12 років, а підлогу вкрито спеціальним безпечним покриттям.

За словами директора НВК Тетяни Пепоян, поява сучасного спортивно-ігрового комплексу – довгоочікуваний подарунок для школярів. Тепер діти мають безпечне місце для ігор, відпочинку, занять спортом, також тут проводитимуться уроки фізкультури.

Роботи проведено за рахунок обласного бюджету, які було виділено на соціально-економічний розвиток Куяльницької об’єднаної територіальної громади.

«Успішність реформи децентралізації залежить від злагоджених дій органів влади всіх рівнів. Так, Одеською обласною радою продовжується надання підтримки місцевим бюджетам для реалізації важливих соціальних проектів, вирішення актуальних проблем та покращення стандартів життя на селі», – зауважив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

1 2 3 4 5

Повернутися назад