65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Розвиток туризму

04-02-2016
1a

На базі Національного університету “Одеська морська академія» розпочали роботу відкриті збори членів Асоціації “Регіональний центр компетенції розвитку круїзного туризму у Чорноморському регіоні “Cruise Black Sea (CBS)”. В ході засідання його учасникам (керівникам профільних підприємств, громадських організацій і освітніх установ) були представлені основні напрямки співпраці підприємницького, освітнього і наукового секторів туристичного бізнесу Чорноморського регіону.

Від імені голови обласної ради Анатолія Урбанського, депутатського корпусу регіонального зібрання присутніх привітав перший заступник голови облради Олег Радковський. Він нагадав про те, що в ході нещодавнього бізнес-форуму в Стамбулі обидві сторони проявили зацікавленність в співпраці та залучення інвестицій у економіку нашого краю.

Найближчим часом обласна рада планує розробити комплексну програму щодо підвищення туристичного потенціалу регіону. Окремим рядком там будуть прописані заходи з розвитку круїзного та яхтового туризму.

 

Повернутися назад