65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Робота кипить

11-02-2016
DSC_1429

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров`я та соціальної політики (голова – Анатолій Садовник) обговорили нову редакцію Порядку надання цільової адресної допомоги малозабезпеченим верствам населення області та сім`ям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. І затвердили його з метою об`єктивного та виваженого рішення у кожному конкретному випадку.

Депутати розглянули проекти рішень обласної ради «Про передачу будівлі КУ «Одеський обласний медичний центр психічного здоров`я» та «Про припинения комунальної установи «Обласний центр обліку бездомних громадян» шляхом приєднання останнього до комунальної установи «Обласний центр соціально-психологічної допомоги». Ці проекти депутатами ухвалено та рекомендовано до розгляду на IV сесії обласної ради VII скликання.

Крім того, присутні заслухали питання про зміст обласної цільової програми соціальної підтримки населення на 2016-2017 роки «Захист і Турбота» та про зміст обласної соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2016-2018».

Депутати проаналізували всі пропозиції та зауваження і рекомендували Департаменту охорони здоров`я облдержадміністрації взяти їх до відома та усунути існуючі недоліки.

* * *

Цього ж дня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності, етики та гласності (голова –  Віктор Андрєєнков). Депутати розглянули та одностайно прийняли проекти рішень обласної ради «Про звіт обласної державної адміністрації про виконання обласного бюджету Одеської області за 2015 рік» та «Про внесення доповнення до рішення обласної «Про персональний склад президії Одеської обласної ради VII скликання». Комісією дані проекти рекомендовано до розгляду на IV сесії обласної ради VII скликання.

Повернутися назад