65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Робоча нарада щодо стану виконання будівельних робіт на з’єднувальному каналі «Тилігульський лиман – Чорне море»

25-07-2018
DSC_8918

Голова обласної ради Анатолій Урбанський провів робочу нараду щодо стану виконання будівельних робіт на з’єднувальному каналі «Тилігульський лиман – Чорне море». У нараді взяли участь депутат обласної ради Олег Кутателадзе, начальник відділу з питань природокористування апарату обласної ради Олександр Харлашин, директор  КП «Регіональний ландшафтний парк Тилігульський» Віталій Петрусенко, головний інженер КП «Облтрансбуд», виконавці будівельних робіт.

Учасники засідання заслухали інформацію щодо виконаних робіт та обговорили наступний етап реконструкції каналу. Так, по завершенню технічних завдань, згідно з графіком, канал відкриють і вода знову потраплятиме до лиману. Також, відповідно до змін до проекту, заплановані роботи на ділянці з морської сторони.

Нагадаємо, що завдяки ініціативі Одеської обласної ради – голови Анатолія Урбанського та депутата Олега Кутателадзе до масштабного проекту з порятунку Тилігульського лиману долучилися депутати Верховної Ради України. Зокрема фінансування реконструкції здійснюється за рахунок співфінансування: 10% – з обласного бюджету, 90% – з державного.

DSC_8917 DSC_8918

Повернутися назад