65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Ремонт у лікарні та розгляд листів: чергове засідання провела медична комісія облради

04-10-2021
41FEA499-087A-493A-9DFA-5E9B87A168F7

1 жовтня чергове засідання провела постійна комісія обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, яку очолює Дмитро Чапір. 

На порядку денному було 25 питань, більшість з яких — листи депутатів, керівників районів та громад, а також про виділення матеріальної допомоги. 

Зокрема, комісія підтримала лист щодо виділення коштів на придбання та установку сучасного дизель-генератора для КНП «Одеський обласний клінічний медичний центр», що на вулиці Суднобудівній в Одесі. Депутат Валерій Ославський запропонував всій комісії проконтролювати цей процес і спільно відвідати лікарню.

Особлива увага була приділена стану виконання рішення обласної ради від 18 червня про припинення КНП «Одеський обласний госпіталь інвалідів та ветеранів війни» шляхом приєднання до КНП «Одеський обласний очний шпиталь інвалідів війни». Найближчим часом у приміщеннях першого госпіталю, що є лікарнею першої хвилі, буде проведений ремонт та облаштування відділення для хворих на коронавірус. 

Під час засідання стало відомо про те, що головним розпорядником коштів на ремонт стане не керівник одного з двох медзакладів, а директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Наталія Одарій-Захар’єва. Члени комісії погодились з тим, що це допоможе провести ремонт у найшвидші строки. 

 

Повернутися назад