65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Ремонт проблемних ділянок автошляху Роздільна-Єреміївка

25-06-2018
1

У Роздільнянському районі Одеської області йдуть ремонтні роботи на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-16-18 /Р-33/-Роздільна-Єреміївка-/М-05/. Фірмою підрядником «Меркурій-І», яка здійснює експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного значення, проводиться дрібний ямковий ремонт найбільш проблемних ділянок. Протягом довгого часу дорога перебувала у вкрай незадовільному стані, створюючи проблеми для пересування автомобілів.

Кошти на ремонт даної дороги у розмірі 1-го млн. гривень було виділено за ініціативою депутата обласної ради Ігоря Іоганова, яка була підтримана головою обласної ради Анатолієм Урбанським та колегами по депутатському корпусу у сесійній залі.

«Процес відновлення інфраструктури на Одещині триває. І значну роль в успішній реалізації ремонтних робіт відіграє співпраця та взаєморозуміння депутатів усіх рівнів. Саме завдяки конструктивним рішенням, я впевнений, ми зможемо повністю відновити дорожню інфраструктуру в Одеському регіоні», ̶  зауважив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

1 2 3 4

Повернутися назад