65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Реконструкція “Олімпійця”

10-05-2016
22.01.15

Сьогодні чітка позиція голови обласної ради Анатолія Урбанського та депутатського корпусу полягає в тому, що спортивний комплекс «Олімпієць» повинен залишатися обласною школою вищої спортивної майстерності та повинен буди повністю реконструйований.

«Наразі готується інвестиційний план з реконструкції «Олімпійця», згідно з яким в спортивному комплексі залишаться всі спортивні секції, в тому числі і безкоштовні, а сам комплекс залишатиметься у державній власності. Йдеться про можливість створення державного і приватного партнерства. Така позиція буде хорошим прикладом для потенційних інвесторів, адже обласна рада готова створити прозору схему надходження інвестицій до державних підприємств.

Після того, як буде підготовлений інвестиційний план, за ініціативою обласної ради буде проведено громадське слухання та представлено проект з реконструкції спортивного комплексу. Також в обговоренні плану повинен взяти участь весь тренерський склад «Олімпійця».

Наша основна задача сьогодні – зберегти спортивний комплекс «Олімпієць» та забезпечити спортсменів гідними умовами для тренувань», – підкреслив Анатолій Урбанський.

22.01.15

Повернутися назад