65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Реалізація програми «Питна вода Одеської області» в Ананьївському районі

12-02-2018
1а

Для вирішення проблеми водопостачання на Одещині успішно реалізується регіональна програма «Питна вода Одеської області на 2010-2013 роки і на період до 2020 року».

У рамках Програми завершено ремонтні роботи водогонів в Ананьївському районі. Роботи проводились на територіях, підпорядкованих Гандрабурівській, Новогеоргіївській та Жеребківській сільським радам.

«Відповідно до регіональної програми «Питна вода Одеської області», на капітальний ремонт водопровідних мереж та ремонт двох водонапірних веж у селі Жеребково з обласного бюджету було виділено 823 тис. грн., на капремонт водопровідних мереж в селі Гандрабури – 500 тис. грн., а в селі Новогеоргіївка – 420 тис. грн.», – повідомив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Всі роботи проводились за участю співфінансування сільських бюджетів, освоєння коштів яких було спрямоване розробку проектно-кошторисної документації.

Голова Ананьївської районної ради Валентин Мокряк, який тримав на контролі хід ремонтних робіт, зауважив, що обидві водопровідні вежі та водогони, прокладені на територій району, випробування в зимових умовах пройшли – працюють справно. Голова райради висловив слова вдячності Одеській обласній раді за реальну допомогу у вирішенні нагальних проблем мешканців Ананьївщини.

Валентин Мокряк1а  хід робіт

Повернутися назад