65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Рада Одеського госпітального округу провела перше засідання

09-06-2021
319FF47F-B9F8-4484-84F7-EA8A6C45B249

Перше засідання госпітальної ради Одеського госпітального округу відбулось 8 червня. 

Орган створено для розробки пропозицій і рекомендацій щодо реалізації на рівні госпітального округу державної політики в галузі охорони здоров’я та організації надання медичної допомоги. 

На початку установчого засідання були обрані заступники голови ради — голова постійної депутатської комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Дмитро Чапір та головний лікар обласної станції переливання крові Михайло Бортко, а також секретар — начальник медичного управління департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації Оксана Сорочан-Рокунець.

«Хочу висловити слова подяки за надану мені довіру з боку голови госпітальної ради Бориса Волошенкова, який висунув мою кандидатуру на відповідальну посаду — заступника, а також медичної спільноти, що одноголосно підтримала мене своїм голосуванням!» — сказав Дмитро Чапір.

На засіданні також були присутні перший заступник голови обласної ради Олег Радковський та заступник голови Вадим Шкарівський. 

«Наступним етапом стане підготовка та затвердження плану розвитку Одеського госпітального округу, а також вирішення питань реорганізації та перепрофілювання медичних установ, які надають вторинну та екстрену медичну допомогу», — розказав Вадим Шкарівський.

Повернутися назад