65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Привітання голови Одеської обласної ради Анатолія Урбанського з нагоди Дня Служби безпеки України

25-03-2016
1402015121_flag-1

Шановні працівники та ветерани Служби безпеки Одещини!
Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!
Захист національних інтересів, територіальної цілісності та державного суверенітету України є пріоритетними завданнями. Ваша відповідальна державна служба безпосередньо спрямована на боротьбу з економічною злочинністю, корупцією, запобігання тероризму та іншим глобальним негативним явищам. І сьогодні, коли Україна та світ переживають складні процеси в економічному, політичному та соціокультурному просторі, ваша конструктивна патріотична праця набирає особливої ваги.
З нагоди професійного свята висловлюю вам вдячність за сумлінне й самовіддане виконання вашого конституційного обов’язку, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави.
Впевнений, що працівники Служби безпеки Одещини завжди залишатимуться зразком гідності й відданості своєму народові й надалі з честю виконуватимуть покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності та справедливості, забезпечуючи територіальну цілісність і суверенітет України.
Від щирого серця бажаю вам і вашим родинам злагоди і міцного здоров’я, щастя і добробуту, невичерпної енергії та нових звершень на благо України.
З повагою
Голова Одеської обласної ради   А.І.Урбанський

Повернутися назад