65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Привітання голови обласної ради Сергія Паращенка з Днем міста Одеси

02-09-2020
Aerial-view-of-the-Odessa-Ukraine-Opera-House-and-Ballet-Theater-560×420

Сьогодні серце кожного одесита переповнюють почуття радості і гордості за славетне місто Одесу!

Це свято кожного, хто народився і виріс в Одесі, хто приїхав колись, і закохався в місто з особливим колоритом, традиціями і героїчним минулим, хто присвятив довгі роки невтомної праці на благо краю та його жителів. А також День народження Одеси відзначають всі одесити, які сьогодні проживають за кордоном.

Одеса змінюється з кожним роком і набуває нового вигляду, і разом з цим їй вдалося зберегти свою самобутність. Місто-герой, «Перлина Чорного моря», столиця гумору, «культурна Мекка», туристичний центр на півдні країни – все це неповторна Одеса, яка надихає своєю атмосферою та архітектурним розмаїттям. Вона стала батьківщиною для цілої плеяди видатних літераторів, музикантів та вчених, які стали частиною історичного надбання України та поза її межами.

Одеса і сьогодні демонструє динамічний розвиток, презентує себе, як місто привабливе для інвестицій, поєднуючи в собі найбільший в Україні морський порт, розвинену інфраструктуру та курортно-рекреаційний потенціал.

Нехай жителів Одеси завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного міста, спільне бажання творити впевнене і щасливе майбутнє для своїх нащадків.

Бажаю всім міцного здоров’я, натхнення, родинного затишку, миру та добробуту. А Одесі – невпинного руху вперед та процвітання!

Голова Одеської обласної ради
Сергій Паращенко

Aerial-view-of-the-Odessa-Ukraine-Opera-House-and-Ballet-Theater-560x420

Повернутися назад