65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Президент України Петро Порошенко відвідав село Маяки

29-12-2017
7

У рамках запланованого візиту в Одеську область Президент України Петро Порошенко відвідав село Маяки Біляївського району. Делегацію Президента супроводжував голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський, депутати Верховної та обласної рад, представники обласної та районної влади. Мешканці села зустрічали Президента на новому спортивному стадіоні, збудованого за європейськими стандартами та відкритому восени 2017 року.  Фінансування даного спортивного об’єкту здійснювалося за рахунок державного та місцевого бюджетів.

У своїй промові Петро Порошенко подякував жителям села за теплу зустріч та зазначив добрі результати реформи децентралізації, які кожен з них може простежити на прикладі даного стадіону.

Слід зазначити, що під час своїх численних робочих візитів до села Маяки, голова обласної ради Анатолій Урбанський, спілкуючись з його мешканцями, постійно роз’яснював мету реформи децентралізації влади, підкреслюючи, що завдяки її втіленню у життя «саме громада має вирішувати, що їй потрібніше – школа, дитячий садочок, лікарня, Будинок культури, освітлення вулиць, зручні тротуари чи стадіон європейського рівня».

Президент звернув увагу на вигідне географічне розташування села, і що це один з тих факторів, завдяки якому у Маяках з’явилась траса міжнародної якості. Зокрема, активний ремонт автошляху міжнародного значення Одеса – Рені, який є частиною центральної вулиці села, став можливим завдяки митному експерименту. Державний керманич пояснив, що кошти від перевиконання планів на митниці йдуть на ремонт доріг, також пообіцяв, що скоро ремонт траси М-15 повністю завершиться.

Далі Петро Порошенко вручив дітям-сиротам сім сертифікатів на квартири, побудовані у Біляївському районі.

Футболісти ж отримали з рук Президента м’ячі та можливість поспілкуватись.

***

Довідково: Спорткомплекс у селі Маяки Біляївського району Одеської області займає площу в 16000 м². Тут розташовано футбольне поле зі штучним покриттям, волейбольний і баскетбольний майданчик, бігові доріжки, спортивне обладнання для занять легкою атлетикою. За футбольними змаганнями можуть спостерігати більш як 200 уболівальників.

1 2 3 845 6 7

Повернутися назад