65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії обласної ради з питань правової політики, забезпечення законності та правопорядку, боротьби з організованою злочинністю та корупцією

10-06-2020
DSC_5029

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань правової політики, забезпечення законності та правопорядку, боротьби з організованою злочинністю та корупцією, яке провів голова комісії Руслан Табунщик.

Постійна комісія розглянула низку листів, у тому числі від депутатів обласної ради. По всім цим питанням будуть надані відповідні висновки та рекомендації.

Про ключові питання порядку денного розповів заступник голови комісії Владислав Фінік: «Переважна більшість питань, які було розглянуто на комісії стосувалася підвищення рівня безпеки в Одеській області, зокрема під час туристичного сезону. До нас звернулося керівництво Головного управління Національної поліції в Одеській області щодо внесення змін до регіональної програми «Безпечна Одещина» і виділення коштів з обласного бюджету на встановлення систем тривожного сповіщення з підключенням на пульти централізованого сповіщення поліції охорони в курортних зонах та громадських місцях населених пунктів, які відвідують багато туристів. Така система є дуже актуальною, оскільки кожен громадянин, який потребує допомоги або став свідком правопорушення, зможе скористуватися тривожною кнопкою з автоматичною відео та звуковою фіксацією, і передати повідомлення до диспетчерського центру поліції.

Також для профілактики правопорушень та зменшення криміногенної ситуації в Ренійському районі, постійна комісія розглянула та підтримала звернення керівництва Ренійського відділу поліції, депутатів обласної ради та керівництва Ренійської районної ради щодо виділення коштів з обласного бюджету в рамках програми «Безпечна Одещина» на придбання та встановлення на території Ренійського району обладнання відеофіксації та відеоспостереження та радіозв’язку».

DSC_5020 DSC_5022 DSC_5025 DSC_5028 DSC_5029 DSC_5034 DSC_5037 DSC_5047 DSC_5049

Повернутися назад